martes, 1 de junio de 2010

Segunda marathon open de españa.

visitas web

La localitat del Vallès Oriental de Lliçà d’Amunt ja fa el compte enrere per acollir el proper 20 de juny una de les curses de l’Open d`Espanya de Marató de BTT, una espectacular prova impulsada per Ocisport i el BTT Lliçà d'Amunt Concos que, a més, servirà per escriure el desenllaç dels Campionats de Catalunya.
La coneguda zona cèntrica del Pinar de la Riera esdevindrà el punt de sortida i d’arribada d’una cursa que presentarà un magnífic recorregut de 65 quilòmetres. El circuit de la prova visitarà zones espectaculars dels municipis de la Vall del Tenes (Lliçà d’Amunt, Santa Eulàlia de Ronçana i Bigues i Riells), a més de les localitats de Caldes de Montbui, Sentmenat i Sant Feliu de Codines.
Després de neutralitzar la sortida de cursa al centre de Lliçà, la prova arrencarà en realitat en agafar una pista de 4 quilòmetres en lleuger pendent. S’encadenaran pistes i corriols fins el quilòmetre 15, a Caldes de Montbui, on es situarà el primer punt d’avituallament. A partir d’aquí s’inicia un sector de pujada amb rampes de més del 10%, amb pistes de gran qualitat. Després d’aquesta pujada, el circuit es bifurcarà per separar el grup de ciclistes de pedalada curta i els de pedalada llarga i categoria competitiva.
La competició continua amb corriols i pistes per Sentmenat i el Castell de Guanta, on s’ubicarà un avituallament de cursa. Des d’aquest punt els corredors es trobaran rampes de fins el 20%. Completant un tram de sis quilòmetres de pujada s’assolirà el punt més alt de la cursa i al quilòmetre 33 es situarà un avituallament de cursa i equips. La cursa es desplaçarà fins a la muntanya del Farell, passant per Sant Sebastià de Montmajor i prenent direcció cap a Sant Feliu de Codines. Al km. 40 estarà fixat el quart avituallament.

La pista de Sant Feliu de Codines a Caldes de Montbui conformarà el tram més atractiu del recorregut, amb corriols ràpids i tècnics, per la “via romana” fins a arribar al km. 51 on estarà situat el 5è i darrer avituallament de la jornada. El darrer sector fins a Lliçà d’Amunt són fonamentalment en baixada, combinant corriols, pistes i trams asfaltats, fins a creuar el Tenes i la tornada a Lliçà d’Amunt.

La cursa de Marató BTT de Lliçà d’Amunt tancarà el calendari dels Campionats de Catalunya de l’especialitat que es posarà en marxa el 6 de juny amb la prova doble a Tavascan en les modalitats de descens i cross country.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario