domingo, 20 de marzo de 2011

Ruta 27 Gabarres

Grandíssima sortida avui de BTT per les Gavarres. Tot en estat pur i sense adulterants: El Boss tocant el nassos a cada port tot i portar un costipat espectacular, el Màquina amb un Kerrs que cada dia li dura més, el Salchichita i en Ned pedalant com dos bojos i de tant en tant rodes enlaire, el Bala que mentres té gasolina no es reserva ni en un port basura, el Salvatge tot un expert en mecànica i la prudència personificada (li canviarem el nom...) i l'Agus que s'ha fotut un trocoto i per variar ha parat el cop amb la clavícola (esqueee...).

La ruta 27 de les Gavarres és una de les més complertes que hi ha. A més avui les condicions eren d'allò més complicades. La pedra estava molla i les plujes dels últims dies han deixat un munt de regs nous.

Cal destacar que hi ha hagut un nou bateig a la colla ja que un que ha sucat el culet en un rierol. A partir d'avui hi ha el pollo mojao i el pollito mojao. De bon rotllo eh...

I ara guardarem un minut de silenci en memòria del nostre Sherpa, per si no se'n surt del tema de la Clavícola...                                             15 segons ...                                                            30 segons...                                                            45 segons ...                                          i apa. Si se'n surt, que és el que tots volem, tot això que ja tindrem fet. E broma amigo.

Hoy como no llevabamos camara de fotos y si un papel y unos plastidecores dibujamos al Salchichita.

Adeu siau i fins la propera aventura del Equipo A (sobre rodes).

No hay comentarios:

Publicar un comentario