sábado, 2 de octubre de 2010

Sortida del dissabte.

visitas web
Gran sortida pel Montgrí aquest dissabte al mati, en la que hem tret moltes conclusions interessant:





1ª - El Montgrí és un paratge maravellós per fer BTT que no s'acaba mai, on hi pots trobar tot tipus de terrenys, ens agrada moltíssim i on només hi falten dues coses per ser perfecte: ties (això ha quedat molt clar) i una pujada continuada de 5 km.

2ª - El Boss i en Rampetes tenim un sentit de la orientació pèssim, o molt mala sort, o una força molt gran que ens repel. Nosaltres dos quedem en un punt molt determinat de la muntanya a una hora concreta i ens podem passar tot el matí per trobar-nos. Doncs avui va l'optimista del Boss i li diu a en Felix: "ahora subimos por los "Americanos", ve subiendo y nos encontramos a medio camino". Va i ens trobem!!... manda guevos!!


3ª - La maleta del Bactèria és com la barba de l'avi de "Erase una vez el hombre". Que falten càmeres: càmeres. Que faltes palanques: palanques. Que falta una manxa: una manxa. I... que faltes eliquetes: va el tio i porta eliquetes. És el paio més servicial del grup: un crack!!.

4ª - Que a l'Angelito ja se li estan acabant les bones excuses per no venir amb els colegues amb bici. El perdonem perquè sabem que quan torni tindrà el seu Kers a punt, no l'haurem d'esperar mai i ens dirà des del primer dia: "Estoy bien no?. Tampoco he perdido tanto". Un màquina.


5ª - Que als "Pescadors" de l'Escala s'hi esmorza prou bé i a un preu molt raonable. Si, si és un bon lloc per anar a esmorzar els dissabtes al matí.

6ª i potser la més important - Que quan ets un paio cansino i Porculero, no respectes als amics, no ets humil, fas bromes pasades i aprofites les desgràcies dels altres per riure i fer fotos enlloc d'ajudar ràpidament; arriba un dia que des d'allà dalt se'n cansen i t'envien una ràfega de mala sort que fa que hagis de canviar més rodes en la sortida que els mecànics de l'Alonso en un més. Així que ja ho saps: REFLEXIONA.

El bacteria que le tiene muchas ganas al Boss,


Primer pinchazo del Boss, el Rampetas riendose en mi cara.

A més de treure conclusions, ens ho hem passat molt bé, hem rigut, hem fet esport (no gaire) i ningú ha patit rampes (només faltaria amb tanta parada).

Fins la propera aventura companys (a veure si ja som més que ja toca: l'estiu ja s'ha acabat)

Por segunda vez,pinchazo del Boss (El rampetas y sus velas negras)

No hay comentarios:

Publicar un comentario