domingo, 4 de abril de 2010

Sortida del Dissabte.

visitas web


Sortida dissabte matí:


Gran sortida de nou, per les Gavarres amb un esmorzar ja mític en el restaurant dels metges!!!!

La colla en aquest cas era un mixt, amb el Boss, en Ned, el Bala i la presentació oficial del Senglar i el Bactèria: "...yo a ti te dao, no?" "Noooo! ja sé de quin dia paarles, però a mi m'agrada veure els toros des de la barrera...". Ràpidament van intimar pel caràcter amigable de tots dos i sobretot per les històries en comú (de cagarades bàsicament).

Pel que fa a la bicicleta tot va anar com sempre, el Boss en una altre dimensió, en Ned recuperant la forma perduda, el Senglar que déu ni do pel temps que fa que no entrena, el Bactèria que si et distreus en pla t'agafa els 50 km/h i el "Super-Bala" que no reserva mai ni un gram de força per la propera pujada.

Es va intentar fer algun corriol de pujada però per unanimitat es va descartar ràpidament. No queda un troç de bosc sense una arbre atravessat. Així doncs vem fer pista, un molt bon entrenament i molta conya.

Al baixar va ser diferent. Ja portavem molt kilometres a les cames i 1000 metres de desnivell acumulat i vem encarregar la tornada al ciclista més experimentat del grup. "Una ruta directa i tot baixada", van ser les instruccions.

No sé ben bé que va passar però al arribar a baix portavem 500 metres més de desnivell positiu. Com deia el Senglar quina baixada més dura.

Per si no n'hi hagués prou també ens vam dedicar a investigar corriols: "Por aquí que este tiene buena pinta..." i abans d'haver pujat tots a les bici ja veiem el nostre Xerpa pujant a peu amb la bici al costat: "...se tenia que intentar".

En l'últim tram de carretera el Senglar es va treure un As de sota la màniga i en va deixar amb un pam de nas: "...que us heu tornat a parar a esmorzar?" ens va dir el cabrón. Ell i en Boss van deixa-nos molt enrera.

En resum: una molt bona sortida, molt dura i molt més divertida encara. Espero que es repeteixi i reunim a més gent del grup (que en van fallar molts!!)



Adeusiau.

No hay comentarios:

Publicar un comentario