jueves, 30 de septiembre de 2010

lunes, 27 de septiembre de 2010

2 Roadbook Conrad LLoveres.


Avui 26 de setembre,tornem a desafiar el desti d'intentar acabar una marxa tots junts.
Tot semblava que aquesta vagada si que acabariem la cursa pero !!!!!!!!!!!!!


Aqui en Ralph pujant la pujada mes complicada de la cursa.

En Jorge alias "Putilla",enacara aguantaba el ritme del nostre equip.

Por una vez que mate un perro y me llamais rampetas!!!!!!!!!!!!!.
Mirar la carita de conejillo degollao,no puedo,no puedo.........


El millor numero d'equip que ens podien donar el 38.
Recullin el nostre premi.
Si os fijais en la cara de cabreao den Ralph,porque nos havian descalificado, y la den Rampetas ( por mi culpa no habra sido, no?), y el Boss en su mundo mas contento que unas pascuas con su Navidul.

Por cierto, nos eliminaron pero en Ralph y yo acabemos el roadbook, eso si el Rampetas se quedo con el librillo de los cojones y no pudimos marcar.

PD: A los que estais preocupados por las piernas del Rampetas , ya se encuentra en perfectas condiciones, los primeros auxilios del Boss fueron determinantes por su rapidez y conocimientos.

Felicitar al Club ciclista montgri por la buena organizacion del Roadbook, y joder no me descalifiqueis mas que el año pasado tambien me descalificaisteis.

sábado, 25 de septiembre de 2010

Sortida pel Montgri



Avui sortida de 45 km pel Montgri, com sempre hem visitat les antenes i sobre tot esmorzar als Pescadors.
La setmana que be la colla començara a gafar mes forma, encara faltan la majoria.

viernes, 24 de septiembre de 2010

Sortida dissabte per el Montgri.

visitas web

Dema dissbte sortida pel Montgri a les 9 del mati a casa del Boss.

lunes, 13 de septiembre de 2010

Desfrena de Besalu

visitas web

Aqui el Bala i el Boss moments abans de fer la sortida.

11 de setembre: Diada nacional de Catalunya, com cada any. Marxa popular del desenfrenats de Besalú, com cada any. Una colla de bikers de Torroella s'hi inscriuen, com cada any. Mil i una aventures divertides i no hem acabat tots la marxa: COM CADA ANY!!! No sé jo si l'any que ve... No! Hi anirem igualment i ens ho passarem de collons, com cada any.


Aqui Rampetes preparant la btt.

La diferència aquest cop ha estat que tots vem prendre la sortida, sense cap averia prèvia, amb el crit de guerra característic: LA FEM TOTS JUNTS. Que no sé jo quina part d'aquesta frase tan senzilla i curta la gent no entén. En fi en Ralph, el Bala, el Jorobado (...és una història molt llarga) i en Rampetes (por un perro que maté...) vem prendre la sortida plegats. La veritat és que el ritme no era infernal (sobretot perquè no hi havia l'Angelito), però el nostre amic de 70 anys va començar a flaquejar molt aviat. Sort que el farmacèutic (si, si el Boss, el Jorobado baja), va portar pòssima màgica per tots nosaltres. Mireu si n'era de bona que la feina va ser nostre per seguir-li el ritme a partir d'aquest moment. Amb tot això el Bala va avançar-se una mica, per obrir-nos camí al mateix temps que guanyava nous amics a cada pas.
Gracies a altres fotografs tambe amb toca sortir de tant en tant.
Quan ens vem reagrupar en el primer avituallament (deu ser això anar junts...), va començar el meu xou: en una demostració de força bruta vaig trencar la cadena, vaig torçar la pota del canvi i em vaig quedar amb només tres o quatre combinacions de pinyons i plats. A partir d'aquí si que vaig haver de fer demostracions de força. Ara bé vaig anar fent fins al final (com els homes).
Cadena trencada per la immensa cantitat de wats que mou en Rampetes.
En Ralph esperan al Bala i en Rampetes(despues de l'epo tirava com un animal)

Una altre cosa va ser el que van fer el Boss i en Ralph, que van llençar les claus del cotxe del Jorobado, per poder-se retirar i no haver d'acabar la marxa. Sort que hi havia un fotògraf amb bon cor que les va recollir i els hi va donar a al Bala. Aquest per suposat no va parar i ens esperava a la meta (medalla d'or del grup). I en Ralph encara explicava que les marxes tan curtes no li agraden. Ho anava dient fins que el Boss li va dir que si volia podien acabar-la un cop recuperades les claus.
En fi molt bon rotllo i ningú ha pres mal, la ruta molt ben trobada entre tècnica i dura.

PD- El bo del Bala només m'ha cobrat 50 euros per una peça per reparar la cadena (a muntaña tot és més car) i euros per tornar-li les claus al Boss.
Apa adeusiau bikers.


El gran triunfador de la colla.

PD:Tambe donar les gracies als organitzadors per portar-me en quad a buscar les claus per aquells corriols, impressionat com pujan.