sábado, 29 de mayo de 2010

Preparando la Transpyr.

visitas web

Hoy el sherpa estaba claro quien iba a ser(O'sensei) porque para hacer una ruta dura y larga al mismo tiempo lo que es el Boss y el Rampetes estaba claro que no, porque nosotros nos perdemos por el Montgri,imaginaros por las Gabarras. Claro la otra opción era el Bacteria pero visto la que nos lió la ultima vez mejor que no.




La salida estaba programada a las 7.30, pero como siempre salíamos media hora tarde, pero bueno era lo esperado.Salimos dirección de casa del Bacteria (El cau del duc),una vez en la entrada de la casa tardemos cerca de media hora de hacer 100metros hasta dentro, no nos fiábamos ni un pelo de los famosos Rottweiler del Bacteria.

Una vez allí salimos todos para las Gabarres.Dirección Puig D'Arques nos encontremos con en Frances Tauler que también hacían ruta por las Gabarres.

Una vez en los Metges nos paramos a desayunar, ya con 45 km en las piernas y mas de mil metros de desnivel.

Después de desayunar y con la barriga llena fuimos hacia els Angels siempre guiados por el O'sensei. Ha medio camino las fuerzas del Bacteria ya estaban al limite,el tio siempre intentando no perder rueda y no aflojaba hasta que le vi un poquito apurado y le aconsejemos que aflojase un poco.

Una vez en los Angels nos esparaván el Makina y el Salvatge que vinieron a buscar al Boss y al Bacteria porque se nos hacia muy tarde y el O'sensei y en Rampetes siguieron hasta Torroella.
A nosotros nos salieron 65 km y 1650 mt desnivel.
Supongo que al O'sensei y al Rampetes les saldrían unos 100.



jueves, 27 de mayo de 2010

CRONICA DEL RAMPETES.........

visitas web


Hola Nanus:

Aquest cap de setmana hem fet una cosa diferent. Ens n'hem anat a Múrcia perquè és aprop i no fa gaire calor per anar en bici. Hem descobert noves rutes entre muntanyes, canteres de màrmol, matolls i rampes infernals. Ara bé: no hi havia ni un maleït tros d'arbre en tota la ruta. No sabeu pas el complicat que és en aquestes circumstàncies fer un pipi sense sortir en la portada del Blog del Boss ensenyant les vergonyes.


De Llaguetes res de res, ni d' O'sensei tampoc: és el Sherpa. Com s'orienta el paio!!. Sort n'hem tingut d'ell i el seu colega Jepe (de GPS sabeu?), que si no encara estariem donant voltes per sortir de Múrcia. A més em va ensenyar un camí de palmeres que surt de Barinas i et porta a los Baños de Fortuna de forma ràpida i sencilla sense donar-te'n compte. I el més curiós és que comença en direcció contrària al seu destí. Per cert ja li he explicat a en Quimet que fa més de trenta anys que està fent el camí incorrecte per anar de la Fuente la Higuera fins a Barinas. Pobre Quimet, quina pèrdua de temps.

El bombon Porcu ha estat a tope com sempre. El tio es fot a tirar com un home boig, i tu vas al darrera evitant el fregament de l'aire, agafat a la seva bici i en baixada; i el cor et va a 180 pulsacions. No sé que deu ser: l'entrenament, les condicions innates o els mocs que menja... si si té cops amagats el nostre Boss. Per si fos poc el dia de la sortida més dura em va fotre una putada que quasi m'hi quedo. Com que ell s'havia llegit el llibre de la ruta va portar la veu cantant. Em va dir que no esmorzesim a Barinas que ja ho fariem a Fortuna. "Toma" 15 km a tota "pastilla" darrera "l'apagafuegos". A Fortuna va ficar el cap dins un bar i em diu: Només hi ha una trista magdalena. Ja esmorzarem al següent poble que hi ha un lloc molt bó per repostar diu el llibre". Després de 10 km més encara més ràpids tot i ser pujada arribem al poblet. Eren dotze cases mal contades sense ni una ànima pel carrer. Per suposat tot era tancat i els personatges que trobavem rebuscant eren de películ.la. Així doncs ens vem aventurar a una etapa d'alta muntanya (una mena de Rocacorba més o menys) aprovisat amb una fantàstica bossa de gominoles i tres botellins d'aigua. Com que el tio és en Super Bombon Boss ho pot aguantar tranquilament, però un pobre mortal sense entrenament de superheroi... Quasi hi deixo la salut (i l'estòmac). En fi va ser dur però les grans vistes de tota la província murciana i fins a Granada van valer la pena.



PD - Jo li vaig tornar i al arribar al cim no li vaig fer la foto amb l'escut del Madrid de sucre, fins que no li va fer una mossegada. Ell pensava que ja li havia fet i se'l va començar a menjar, així doncs en la foto real veureu que en falta un trocet. Ala Madrí!!!

martes, 25 de mayo de 2010

Que Chula es la comunidad de Murcia.

visitas web

Este fin de semana tenia planeadas una mini vacaciones sin bici para desconectar del mundo y dedicarle unos días exclusivamente a mi mujer, pero como siempre todo cambia.Teníamos pensado ir por la zona de Murcia y como sabíamos que era una zona que al Rampetes y a la Titi les gustaba mucho les dijimos si querían venir.


Se apuntaron de seguida pero el Rampetes no se iba sin su btt, yo regañadientes decidí cogerla también siempre con el consentimiento de mi mujer.

El jueves por la tarde también se nos apunto en Yaguetas (su antiguo seudónimo era o'sensei), que también cojio la btt a regañadientes todo para que el Rampetes no deambulase por Mariñas.


Una vez en Parriñas, dónde los padres de la Titi tienen una casa guapísima nos hospedamos todos(graciasssss!!!). Por cierto llegamos a la una de la noche gracias al gps del Félix (que bien va, doce horas para hacer 650km).Nos levantamos a las 8 de la mañana para poder salir a  hacer ruta a las 8.30.Fuimos a la mejor cafetería del pueblo(joder que cafeterías tiene) y una vez hartos de dulces comenzamos la ruta.

No teníamos ni idea de donde ir pero al final hicimos una ruta muy chula.

La intención era hacer una ruta hacia Lafuente que es donde teníamos que ir para luego quedarnos con las mujeres en la piscina, pero al final del recorrido salimos a 30 mts. de donde habíamos comenzado, se nota que el Rampetas se conoce la zona, así nos tocó hacer 15 kilómetros por carretera hacia Lafuente, por cierto el Yaguetas hizo unos amigos que iban con bici de carretera y casi nos pegan por picarnos con ellos.




El domingo hicimos otra ruta por las canteras de Pajillas que fue una pasada por el tipo de terreno que tienen (No para quedarse pero para salir de casa una vez gusta mucho).Volviendo de las canteras en Rampetas quería ir a ver al Cristo que le hacia mucha ilusión, pero el Yaguetas que se conocía la ruta como la palma de su mano nos hizo hacer 30 kilómetros extras de asfalto para acabar en Portuna donde están las Piscinas.
Una vez en Fortuna vimos un camino y, como no, para arriba que fuimos, unas muy buenas pendientes que luego en la cima no tenia salida, pero como buenos bikers hicimos bajada de campo a través y llegamos a las piscinas.

El lunes el Yaguetas ya no pudo acompañarnos porque prefirió salir antes para casa y el Bombon Boss y el Rampetas hicieron una super ruta de 67 kilómetros y 1300 mts. de desnivel.



Fuimos de Marinas hasta Monturas a fondo y una vez allí cojimos dirección de Garapiñas para subir al puig D'arcas de Murcia. El Rampetes y yo no desayunamos para poder desayunar en Garapiñas que según la guia de rutas allí se desayuna y uno coje avituallamientos para esta ruta tan dura. En la mierda del pueblo sólo vimos una vieja que parecía peruana, un cojo de 75 años y un cura nervioso. Desayunamos gracias a las Gominolas.

Ya veis la ruta, Xula heheh.

La ruta guapisima que la proxima vez decidamos volver la repetiremos porque además de dura con rampas del 25 % ,y no pocas, tiene unas vista guapisimas.


Así que al final hicimos mucho btt y tambien piscina y listos para volver.

Decir que salimos de Barinas a las 4 de la tarde y a las 12 de la noche llegábamos a Torroella, o sea, hechos polvo.

Bueno os dejo unas fotos hasta que el Rampetas me pase la crónica.

Fotos:

jueves, 20 de mayo de 2010

SALIDA PARA ESTIRAR PIERNAS.


Hoy el Makina y el Boss han salido a estirar las piernas haciendo una rutilla de 112 km.
Por el camino nos hemos encontrado con Josep Diaz que tenia pensado hacer la misma ruta y al final la hemos echo todos juntos.



domingo, 16 de mayo de 2010

Cronica de l'Amat.

visitas web

De tot cor a tots els assistents: gràcies, gràcies i gràcies!


Aquest passat dissabte 15 de maig al segon intent del Test Maasai 400 kms. a l´Estany de Banyoles es vàren donar una série de circumstàncies que no em deixèssin acabar un cop més una dedicatória al nostre gran amic Xavier Novell, que ens va deixar victima de la carretera, practicant l´esport que més li agradava, la bicicleta, ara ja fa mitg any.

Tot i el gran recolzament de molts amics i coneguts d´en Xàvi, al quilómetre 208, als voltants de les dues del migdia, quan portava un bon ritme per acabar el test, quan vaig rebre una trucada de la meva dona que es trobava força malament desde casa i vaig prioritzar la familia a "donar voltes a l´Estany". Em quedaven 29 de les 60 voltes previstes i tal com el meu cor em va dir, carreguem "els estris" i tornem cap a casa al costat d´una persona que cada cop m´estimo més.

Durant el matí entre punxades de companys, caigudes i una possible complicació per una hernia inguinal del meu company Jávi de Sant Feliu, segurament volia dir que avui tampoc tocava, o que no cal fer tantes voltes a l´Estany per fer el nostre reconeixement a en Xàvi, amb menys segur que n´hi ha prou.

Aquest de moment és el darrer test a l´Estany, ja que ara toca estar al costat de la familia i analitzar si "val la pena" donar voltes i voltes a l´Estany. Agraïr desde el primer a l´últim que vàren estar al costat meu, una altra vegada em seria impossible recordar-me de tots, cap a les 10 del matí, amb la combinació de la sortida de noies, potser érem un grup d´uns 30 corredors/corredores rodant plegats fent el nostre homentatge a en Xàvi. La familia un cop més va ser-hi i també agraïr-los el seu recolzament, col.laborant en el test en tot moment.
M´agradaria parlar també d´uns grans companys que vàren venir, companys del meu club Impuls Medes Bike de l´Estartit, club que vàrem fundar a finals del 2008 tota una colla d´amics del poble. Marcel, Félix, Xàvi, Dani, Àngel i David, moltes gràcies!

També agraïr com sempre la col.laboració d´Artsport Bikes, el club que defenso els seus colors aquest 2010, així com els companys de la secció de triatló del Club Natació Banyoles, companys del Club Ciclista Sant Celoni, del Club Ciclista Banyoles, Club Ciclista la Bisbal, Esport Ciclista Figueres, Bicicletes Tope, Club Ciclista Palautordera, Vivers Alcanar - Vitaldent, Escola Casa Nostra, etc...
Una abraçada a tothom!
Maasai Amatstrong

sábado, 15 de mayo de 2010

Test Maasai



Avui hem anat a fer companyia a l'Amat a fer uns quants kilometres junts, l'Osensei ha començat a les 7 del mati junt amb en Josep Berengüi i en Marcel. A les 9 ens hem acoplat en Makina i el Boss, a la hora dels senyors ha vingut en Rampetes ( tambe dir que és el que s'ha retirat mes tard).
Ja eren una bona colla , mes tard s'han acoplat d'altres com en Xavier Guillem, en Moi i les noies.
Hem rodat a un ritme de 33 de mitja que no esta malament.
Hem tingut una petita caiguda de l'Osensei per culpa d'un corredor que no sap el que és rodar en grup i que no es pot adelantar i despres canviar de direccio de cop.
Al final L'Osensei ha fet uns 150km, en Marcel uns 170, el Boss 120, en Makina 100, en Josep Berengüi 130 i en Rampetes uns 110.
Les ultimes noticies son que l'Amat no ha pogut acabar per varis motius fent uns 210 km aprox.
La proxima vegada segur que aconseguira el seu repte, intentarem anar a la tarda que és quan es queda sol a fer companyia. Perque tot s'ha de dir: fer 400km son molts pero molts kilometres. Jo quan portava 100 ja estaba fins els coj...

Aqui el nuevo amigo de l'Angel dando acto de fe del test.

Los datos del test del Boss.


La media del test de 120 kilometros.

jueves, 13 de mayo de 2010

Novedades.







Salchichita pillado plantando un PINO.

El Bacteria a canviado las ruedas y segun Salvatge ha ganado en peso mas de un KILO!!!
Es una bestia todo el mundo aligerando las bicis y el las engorda,lo proximo que tiene pensado es pone arena en los neumaticos una tija de redondo mazizo de 32mm y meterle plomo al chasis.



El bala en terra de rremences.





Foto de la salida mas de 3000 ciclistas.